Жіночий шкіряний гаманець Керрі 1.0 бірюзовий картинка, зображення, фото
Жіночий шкіряний гаманець Керрі 1.0 бірюзовий картинка, зображення, фото
Жіночий шкіряний гаманець Керрі 1.0 бірюзовий картинка, зображення, фото Жіночий шкіряний гаманець Керрі 1.0 бірюзовий картинка, зображення, фото Жіночий шкіряний гаманець Керрі 1.0 бірюзовий картинка, зображення, фото Жіночий шкіряний гаманець Керрі 1.0 бірюзовий картинка, зображення, фото Жіночий шкіряний гаманець Керрі 1.0 бірюзовий картинка, зображення, фото Жіночий шкіряний гаманець Керрі 1.0 бірюзовий картинка, зображення, фото Жіночий шкіряний гаманець Керрі 1.0 бірюзовий картинка, зображення, фото

Жіночий шкіряний гаманець Керрі 1.0 бірюзовий

54300

960,00 грн

- +

 
Детальніше

Розмір: 19x9 см

Матеріал: натуральна шкіра краст

Упаковка: крафтова коробка

Лінійка «Тіффані» - це ніжний танець сонячних зайчиків, нескінченна свіжість ранкового бризу, ніжний шепіт хвиль на Лазурному березі. Це більше, ніж просто бірюзові аксесуари, - це відчуття блаженної безтурботності і витонченої розкоші.

Вишуканий блакитно-блакитний відтінок став знаменитим на весь світ, коли ювелірна компанія Tiffany & Co. вибрала його своїм фірмовим кольором. З тих пір він асоціюється з елегантністю, жіночністю і благополуччям.

Для нової лінійки ми використовували краст. Краст (від англ. Crust - «кора») - це натуральна шкіра середньої товщини, з помірним блиском і ледь помітним природним малюнком на поверхні. Так що нехай вас не бентежить зовнішня м'якість - аксесуари «Тіффані» створені на роки.

Але найголовніше, кожен раз, тримаючи в руках якийсь предмет з цієї колекції, вас буде наповнювати легкість, романтичність і натхненність. Як це пояснити? Не знаємо. Просто ось така вона, магія ручної роботи і відтінку «Тіффані»

Гаманець 1.0 колекція Тіффані

Шукаєте зручний місткий гаманець? Тоді ви потрапили за адресою. Всередині є три відділення - для купюр, для карток і окремий на кнопці - для дрібниць. Виготовлений гаманець з натуральної шкіри і прослужить вам довгий час.

Гарантія на гаманець - 3 роки з моменту покупки.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розмір19x9 см
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра Краст
Країна виробникУкраїна
Гарантія3 роки
ЗастібкаКнопка
Комплектаціягаманець, гарантійний талон, крафт-коробка

Напишіть відгук

Жіночий шкіряний гаманець Керрі 1.0 бірюзовий
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: