Жіночий шкіряний гаманець 2.1 Сірий картинка, зображення, фото
Жіночий шкіряний гаманець 2.1 Сірий картинка, зображення, фото
Жіночий шкіряний гаманець 2.1 Сірий картинка, зображення, фото Жіночий шкіряний гаманець 2.1 Сірий картинка, зображення, фото Жіночий шкіряний гаманець 2.1 Сірий картинка, зображення, фото Жіночий шкіряний гаманець 2.1 Сірий картинка, зображення, фото Жіночий шкіряний гаманець 2.1 Сірий картинка, зображення, фото Жіночий шкіряний гаманець 2.1 Сірий картинка, зображення, фото

Жіночий шкіряний гаманець 2.1 Сірий

54556

990,00 грн

- +

 
Детальніше

Розмір: 11.5x9 см

Матеріал: натуральна шкіра

Упаковка: крафтова коробка

Сірий гаманець в два складання з натуральної шкіри найвищої якості. Він має цікавий дизайн, при цьому надзвичайно простий, зручний і місткий. Ви зможете покласти в нього все необхідне максимально компактно. Такий аксесуар оцінять любителі натуральних і якісних речей. А вишуканий і шляхетний колір гаманця підкреслить індивідуальність і стиль власника.

Завдяки невеликому розміру (11.5x9 см) аксесуар зручно поміщається як в жіночу сумочку, так і в кишеню піджака. При цьому функціональність теж на висоті.

Гаманець має досить просторе відділення для купюр. Два зручних відділення для карт і візиток. Не забули ми й про спеціальний відділ для дрібниць, який закривається на дуже міцну кнопку.

Якщо Ви любите лаконічність, вишуканість і якість, то такий гаманець ручної роботи саме та річ, яка вам просто необхідна.

Гаманець упакований в коробку з крафт картону.

Гарантія на виріб - 3 роки з моменту покупки.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розмір11.5x9 см
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра Краст
Країна виробникУкраїна
Комплектаціягаманець, гарантійний талон, крафт-коробка

Напишіть відгук

Жіночий шкіряний гаманець 2.1 Сірий
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: