Шкіряний клатч-органайзер (Тревел-кейс) 5.0 бордовий картинка, зображення, фото
Шкіряний клатч-органайзер (Тревел-кейс) 5.0 бордовий картинка, зображення, фото
Шкіряний клатч-органайзер (Тревел-кейс) 5.0 бордовий картинка, зображення, фото Шкіряний клатч-органайзер (Тревел-кейс) 5.0 бордовий картинка, зображення, фото Шкіряний клатч-органайзер (Тревел-кейс) 5.0 бордовий картинка, зображення, фото Шкіряний клатч-органайзер (Тревел-кейс) 5.0 бордовий картинка, зображення, фото Шкіряний клатч-органайзер (Тревел-кейс) 5.0 бордовий картинка, зображення, фото Шкіряний клатч-органайзер (Тревел-кейс) 5.0 бордовий картинка, зображення, фото Шкіряний клатч-органайзер (Тревел-кейс) 5.0 бордовий картинка, зображення, фото

Шкіряний клатч-органайзер (Тревел-кейс) 5.0 бордовий

54706

2340,00 грн

- +

 
Детальніше

Новий Клатч-органайзер (тревел-кейс) 5.0 від BlankNote гармонійно поєднує в собі велич бордового кольору, лаконічний дизайн і високу функціональність. І це дає широкий спектр можливостей у використанні аксесуара. Він в нагоді і в дорозі - всі документи, квитки і гроші будуть в одному місці, що дуже зручно. Такий аксесуар стане прекрасним помічником для ділової леді. А якщо має бути вихід у світ, то стильний бордовий клатч буде дуже до речі.

Виготовлений аксесуар з натуральної шкіри краст, з використанням міцної металевої фурнітури. У комплекті є короткий ремінець, який дозволить носити клатч на зап'ясті.

Закривається аксесуар на дві кнопки.

Усередині є безліч відділень і кишень. У цьому органайзері знайдеться місце для всього! І для важливих документів і для таких дрібниць як сім-карта. Є тримач для ручки і простора кишеня для дрібниці, яка закривається на блискавку.

Вибравши Клатч-органайзер 5.0 ви підкреслите свій неповторний образ, покажете вишуканий смак ..

Усередині кілька приємних сюрпризів від майстерні BlankNote:

зручний маленький блокнотик; буклет, щоб спланувати Вашу ідеальну подорож; комплект тревел-наклейок для вашої валізи; бамбукова ручка.

Зміст подарунків всередині тревел-кейса може незначно відрізнятися від того що на фото.

Гарантія на аксесуар - 3 роки з моменту покупки.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розмір13*22 см
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра Krast
Країна виробникУкраїна
Упаковкакрафтова коробка

Напишіть відгук

Шкіряний клатч-органайзер (Тревел-кейс) 5.0 бордовий
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: