Шкіряний клатч-органайзер (Тревел-кейс) 5.1 темно-бежевий картинка, зображення, фото
Шкіряний клатч-органайзер (Тревел-кейс) 5.1 темно-бежевий картинка, зображення, фото
Шкіряний клатч-органайзер (Тревел-кейс) 5.1 темно-бежевий картинка, зображення, фото Шкіряний клатч-органайзер (Тревел-кейс) 5.1 темно-бежевий картинка, зображення, фото Шкіряний клатч-органайзер (Тревел-кейс) 5.1 темно-бежевий картинка, зображення, фото Шкіряний клатч-органайзер (Тревел-кейс) 5.1 темно-бежевий картинка, зображення, фото Шкіряний клатч-органайзер (Тревел-кейс) 5.1 темно-бежевий картинка, зображення, фото Шкіряний клатч-органайзер (Тревел-кейс) 5.1 темно-бежевий картинка, зображення, фото Шкіряний клатч-органайзер (Тревел-кейс) 5.1 темно-бежевий картинка, зображення, фото

Шкіряний клатч-органайзер (Тревел-кейс) 5.1 темно-бежевий

54890

2340,00 грн

- +

 
Детальніше

Ви любите порядок, коли кожна річ лежить на своєму місці?

Тоді наш новий бежевий клатч-органайзер Вам, безумовно, сподобається.

Він одночасно компактний і функціональний. З таким аксесуаром буде зручно відправлятись в подорож, так як можна вмістити все проїзні талони, документи, квитки, гроші та інші важливі речі в одному місці. І не хвилюватися про те, що щось забули. Крім того, його корисність не вичерпується за відсутності подорожей, тревел-кейс з успіхом можна використовувати і в повсякденному житті в якості клатча або портмоне.

Аксесуар має спеціальний знімний ремінець, з допомогою якого він фіксується на кисті руки. Виготовлений клатч з натуральної шкіри Краст, яка добре тримає форму, стійка до появи потертостей і подряпин, а також не вимагає спеціального складного догляду.

Усередині клатча є кілька секцій для квитків, грошових купюр і інших документів, також є кишеня-монетниця на блискавці, тримач для ручки, 8 невеликих кишень для карток і 3 маленьких слота для сім-карт.

Закривається аксесуар на дві кнопки.

Зміст подарунків всередині тревел-кейса може незначно відрізнятися від того що на фото.

Гарантія на аксесуар - 3 роки з моменту покупки.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розмір13*22 см
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра Krast
Країна виробникУкраїна
Гарантія3 роки
Упаковкакрафтова коробка

Напишіть відгук

Шкіряний клатч-органайзер (Тревел-кейс) 5.1 темно-бежевий
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: