Шкіряний клатч-органайзер (Тревел-кейс) 5.1 темно-синій картинка, зображення, фото
Шкіряний клатч-органайзер (Тревел-кейс) 5.1 темно-синій картинка, зображення, фото
Шкіряний клатч-органайзер (Тревел-кейс) 5.1 темно-синій картинка, зображення, фото Шкіряний клатч-органайзер (Тревел-кейс) 5.1 темно-синій картинка, зображення, фото Шкіряний клатч-органайзер (Тревел-кейс) 5.1 темно-синій картинка, зображення, фото Шкіряний клатч-органайзер (Тревел-кейс) 5.1 темно-синій картинка, зображення, фото Шкіряний клатч-органайзер (Тревел-кейс) 5.1 темно-синій картинка, зображення, фото Шкіряний клатч-органайзер (Тревел-кейс) 5.1 темно-синій картинка, зображення, фото Шкіряний клатч-органайзер (Тревел-кейс) 5.1 темно-синій картинка, зображення, фото

Шкіряний клатч-органайзер (Тревел-кейс) 5.1 темно-синій

54895

2340,00 грн

- +

 
Детальніше

Підбираєте аксесуар, який забезпечить зручне зберігання документів, квитків та інших важливих дрібниць в дорозі? Зверніть увагу на Клатч-органайзер (тревел-кейс) 5.1 - це мультифункціональний аксесуар, який буде корисний не тільки в подорожах, але і в повсякденному житті. Його можна використовувати в якості клатча або портмоне.

Такий аксесуар гармонійно доповнить і чоловічий, і жіночий образ. Лаконічний дизайн в тандемі з темно-синім кольором виглядає стильно і красиво.

Для пошиття клатча використовувалася натуральна шкіра Краст. Вона має приємну гладку поверхню з легким сатиновим блиском. Усередині аксесуар має кілька відділень для документів і грошових купюр, також вшита монетниця на блискавці. Додатково є 8 невеликих кишень для карток і 3 меленьких слота для сім-карт. Таким чином, клатч являє собою справжній органайзер, де можна відвести для кожної дрібниці своє відділення.

Для носіння в руці є спеціальний знімний ремінець, з допомогою якого клатч фіксується на кисті. Закривається клатч на дві міцні кнопки.

Виготовлений аксесуар повністю вручну, упакований в крафтову коробку.

Зміст подарунків всередині тревел-кейса може незначно відрізнятися від того що на фото.

Гарантія на аксесуар - 3 роки з моменту покупки.

 
Характеристики
Розмір13*22 см
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра Krast
Країна виробникУкраїна
Упаковкакрафтова коробка

Напишіть відгук

Шкіряний клатч-органайзер (Тревел-кейс) 5.1 темно-синій
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: