Шкіряна бірка для багажу 2.0 Бордова Crazy Horse картинка, зображення, фото
Шкіряна бірка для багажу 2.0 Бордова Crazy Horse картинка, зображення, фото
Шкіряна бірка для багажу 2.0 Бордова Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряна бірка для багажу 2.0 Бордова Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряна бірка для багажу 2.0 Бордова Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряна бірка для багажу 2.0 Бордова Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряна бірка для багажу 2.0 Бордова Crazy Horse картинка, зображення, фото

Шкіряна бірка для багажу 2.0 Бордова Crazy Horse

54986

420,00 грн

- +

 
Детальніше

Шкіряна ідентифікаційна бірка 2.0 з натуральної шкіри допоможе зберегти в дорозі не тільки багаж, але і нерви, а також враження від поїздки.

Виготовлена бірка повністю вручну з міцної натуральної шкіри Crazy Horse в бордовому кольорі. Усередині бірки є листок, в який вписуються ваші особисті дані. Віконце з даними закривається хлястиком, таким чином, дані не буде видно оточуючим. Кріпиться бірка на багаж за допомогою шкіряного ремінця.

Такий простий дорожній ярлик для валізи допоможе вам уникнути неприємностей в дорозі, часто - серйозних неприємностей.

Також ви можете підібрати шкіряний тревел-кейс або обкладинку для документів з натуральної шкіри Crazy Horse бордового кольору.

Гарантія - 3 роки з моменту покупки.

УВАГА! Вироблення даної шкіри передбачає природне появлення на ній подряпин і потертостей в ході використання! Від цього виріб стає більш індивідуальним і приємним, це оцінять справжні шанувальники вінтажного стилю :) А також перший час шкіра може фарбуватися при сильному терті об інші предмети - це особливість її вичинки, поступово цей ефект зменшується, шкіра полірується і набуває трохи глянцевий ефект.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розмір115х65 мм
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробуНатуральна шкіра
Країна виробникУкраїна
Гарантія3 роки
Комплектаціявкладиш для вказівки особистості власника, гарантійний талон

Напишіть відгук

Шкіряна бірка для багажу 2.0 Бордова Crazy Horse
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: