Шкіряна монетниця / міні-косметичка 3.0 синя флотар картинка, зображення, фото
Шкіряна монетниця / міні-косметичка 3.0 синя флотар картинка, зображення, фото
Шкіряна монетниця / міні-косметичка 3.0 синя флотар картинка, зображення, фото Шкіряна монетниця / міні-косметичка 3.0 синя флотар картинка, зображення, фото Шкіряна монетниця / міні-косметичка 3.0 синя флотар картинка, зображення, фото Шкіряна монетниця / міні-косметичка 3.0 синя флотар картинка, зображення, фото

Шкіряна монетниця / міні-косметичка 3.0 синя флотар

56157

608,00 грн

- +

 
Детальніше

Шкіряна монетниця / міні-косметичка 3.0 синя флотар - це стильний та практичний аксесуар для зберігання грошей, карток та мініатюрних косметичних засобів. Монетниця виготовлена з високоякісної шкіри, тому цей аксесуар буде служити вам довгий час.

Монетниця має компактний розмір та закривається на блискавку, що забезпечує збереження вмісту в безпеці. Для зручності, монетниця оснащена кільцем, яке можна прикріпити до ключів або сумки. Крім зберігання монет, аксесуар також може бути використаний як міні косметичка для зберігання компактної пудри, туші для вій, блисків для губ та інших невеликих предметів, що дозволяє зберігати їх у безпеці та легко знаходити в сумці.

Аксесуар доступний у різних кольорах, що дає можливість обрати саме той варіант, який підходить саме вам. Також, ви можете замовити персоналізацію монетниці, що дозволяє додати до неї ваші ініціали або інші деталі за вашим бажанням.

Гарантія на виріб - 3 роки з моменту покупки.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розмір132х87 мм
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра - флотар
Країна виробникУкраїна
Упаковкакрафтова коробка

Напишіть відгук

Шкіряна монетниця / міні-косметичка 3.0 синя флотар
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: