Шкіряне портмоне на кнопці Brut темно-бежевий краст картинка, зображення, фото
Шкіряне портмоне на кнопці Brut темно-бежевий краст картинка, зображення, фото
Шкіряне портмоне на кнопці Brut темно-бежевий краст картинка, зображення, фото Шкіряне портмоне на кнопці Brut темно-бежевий краст картинка, зображення, фото Шкіряне портмоне на кнопці Brut темно-бежевий краст картинка, зображення, фото Шкіряне портмоне на кнопці Brut темно-бежевий краст картинка, зображення, фото Шкіряне портмоне на кнопці Brut темно-бежевий краст картинка, зображення, фото Шкіряне портмоне на кнопці Brut темно-бежевий краст картинка, зображення, фото

Шкіряне портмоне на кнопці Brut темно-бежевий краст

61807

1530,00 грн

- +

 
Детальніше

Дрібниці роблять образ. Солідне портмоне – важлива деталь чоловічого стилю. Портмоне Brut вручну виготовлене з натуральної шкіри. Вишуканий дизайн та якісні матеріали роблять це портмоне відмінним аксесуаром, що підкреслює статус та смак власника.

Чоловіче шкіряне портмоне на кнопці Brut має два просторі відділення для купюр, що дозволяє розділяти валюту. Три кишені для карток і одна кишеня з прозорим віконцем вмістять кредитки та документи у форматі картки. Додатково є 2 просторі кишені в яких можна зберігати гроші та документи формату А4 у складеному вигляді.

Якщо ви підбираєте портмоне в подарунок, зверніть увагу, що наша майстерня пропонує послугу персоналізації виробів. Ви можете зробити на поверхні портмоне персональне тиснення або гравіювання. Також можна замовити виготовлення цієї моделі в інших кольорах натуральної шкіри, яка представлена в нашому каталозі.

Гарантія на портмоні – 3 роки з моменту покупки.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розмір11,5х10,5х1,5 см
ОригінальністьОригінал
Країна виробникУкраїна
Гарантія3 роки
Упаковкакрафтова коробка

Напишіть відгук

Шкіряне портмоне на кнопці Brut темно-бежевий краст
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: