Сумка дорожня Airtex 310 чорна картинка, зображення, фото
Сумка дорожня Airtex 310 чорна картинка, зображення, фото
Сумка дорожня Airtex 310 чорна картинка, зображення, фото Сумка дорожня Airtex 310 чорна картинка, зображення, фото Сумка дорожня Airtex 310 чорна картинка, зображення, фото Сумка дорожня Airtex 310 чорна картинка, зображення, фото

Сумка дорожня Airtex 310 чорна

46855

770,00 грн

- +

 
Детальніше

Дорожня сумка Airtex 310 є ідеальним супутником для ваших подорожей. Виготовлена з високоякісного нейлону, вона забезпечує міцність та довговічність, захищаючи ваші речі під час переїздів та поїздок.

Її розміри 57х32х31 см дають змогу легко помістити сумку в багажні відсіки літака або під сидіння, дозволяючи вам мати все необхідне під рукою під час польоту. Ви зможете легко доступні до своїх речей без необхідності здавати багаж і витрачати час на очікування його отримання.

Нейлоновий матеріал має відмінну вологовідштовхувальну здатність, що захищає вміст сумки від непередбачених погодних умов або розливів. Крім того, він легко чиститься та зберігає свій первісний зовнішній вигляд протягом тривалого часу.

Сумка Airtex 310 оснащена зручними ручками для перенесення, що забезпечує комфорт при носінні. Внутрішні відділення та кишені дозволяють розмістити речі в порядку та легко знайти необхідні предмети.

Виробник Airtex - Франція, відома своєю якістю та стилем. Виготовлена з міцного нейлону, вона легка і компактна, при цьому має достатній обсяг для зручної організації вашого багажу.

Завдяки своїй універсальності та стильному дизайну, сумка Airtex 310 стане чудовим супутником як для тренувань у спортзалі, так і для подорожей. Дозвольте собі насолодитися комфортом та практичністю цієї універсальної сумки у всіх сферах вашого активного життя.

Будьте впевнені, що ваша дорожня сумка Airtex 310 буде надійно служити вам під час подорожей, а її відповідність вимогам ручної поклажі дозволить вам подорожувати без зайвого клопоту та стресу.

 
Характеристики
Вид виробуДорожня сумка
МатеріалНейлон
КолірЧорний
ВиробникAirtex (Франція)
Вага0.3 кг
Місткість56 л
Зовнішні габарити57x32x31 см

Напишіть відгук

Сумка дорожня Airtex 310 чорна
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: