Шкіряний пенал-несесер (футляр для окулярів) 4.0 Темно-коричневий Crazy Horse картинка, зображення, фото
Шкіряний пенал-несесер (футляр для окулярів) 4.0 Темно-коричневий Crazy Horse картинка, зображення, фото
Шкіряний пенал-несесер (футляр для окулярів) 4.0 Темно-коричневий Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряний пенал-несесер (футляр для окулярів) 4.0 Темно-коричневий Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряний пенал-несесер (футляр для окулярів) 4.0 Темно-коричневий Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряний пенал-несесер (футляр для окулярів) 4.0 Темно-коричневий Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряний пенал-несесер (футляр для окулярів) 4.0 Темно-коричневий Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряний пенал-несесер (футляр для окулярів) 4.0 Темно-коричневий Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряний пенал-несесер (футляр для окулярів) 4.0 Темно-коричневий Crazy Horse картинка, зображення, фото

Шкіряний пенал-несесер (футляр для окулярів) 4.0 Темно-коричневий Crazy Horse

55056

690,00 грн

- +

 
Детальніше

Темно-коричневий шкіряний пенал-несесер призначений для зберігання і перенесення різних предметів: дорожніх речей, канцелярії, окулярів, предметів гігієни та іншого.

Виготовлено несесер з натуральної шкіри Crazy Horse. При регулярному використанні шкіра стане ще привабливішим: колір буде глибше і більш насиченим, а поверхня стане злегка глянсовою. Закривається пенал-несесер на металеву блискавку. Збоку є шкіряна петелька.

Всі наші вироби ми пакуємо в крафтового коробки, вам не доведеться думати над упаковкою, якщо ви бажаєте презентувати виріб в подарунок.

Такий пенал-несесер може стати відмінним варіантом корпоративного подарунка. Модель актуальна як для чоловіків, так і для жінок.

Ручна робота.

Гарантія на аксесуар - 3 роки з моменту покупки.

УВАГА! Вироблення даної шкіри передбачає природне появлення на ній подряпин і потертостей в ході використання! Від цього виріб стає більш індивідуальним і приємним, це оцінять справжні шанувальники вінтажного стилю :) А так же перший час шкіра може фарбуватися при сильному терті об інші предмети - це особливість її вичинки, поступово цей ефект зменшується, шкіра полірується і набуває трохи глянцевий ефект.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

*Ручка і олівець не входять до комплекту

 
Характеристики
Розмір22*7*7см
СтатьУнісекс
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра Crazy Horse
Країна виробникУкраїна
ЗастібкаБлискавка
Внутрішній матеріалбез підкладки

Напишіть відгук

Шкіряний пенал-несесер (футляр для окулярів) 4.0 Темно-коричневий Crazy Horse
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: