Жіноча шкіряна ключниця 3.1 Тубус XL червона картинка, зображення, фото
Жіноча шкіряна ключниця 3.1 Тубус XL червона картинка, зображення, фото
Жіноча шкіряна ключниця 3.1 Тубус XL червона картинка, зображення, фото Жіноча шкіряна ключниця 3.1 Тубус XL червона картинка, зображення, фото Жіноча шкіряна ключниця 3.1 Тубус XL червона картинка, зображення, фото Жіноча шкіряна ключниця 3.1 Тубус XL червона картинка, зображення, фото Жіноча шкіряна ключниця 3.1 Тубус XL червона картинка, зображення, фото Жіноча шкіряна ключниця 3.1 Тубус XL червона картинка, зображення, фото Жіноча шкіряна ключниця 3.1 Тубус XL червона картинка, зображення, фото Жіноча шкіряна ключниця 3.1 Тубус XL червона картинка, зображення, фото

Жіноча шкіряна ключниця 3.1 Тубус XL червона

56309

780,00 грн

- +

 
Детальніше

Шкіряна ключниця червоного кольору - ідеальний аксесуар для любительок практичних і якісних речей. Яскравий і стильний аксесуар підкреслить Ваш стиль і бездоганний смак. Адже всім відомо, що стиль створюють деталі!

Натуральна шкіра флотар, з якої виготовлена ​​ключниця, має високу міцність і зносостійкість. І це не порожні слова, ми підтверджуємо їх гарантією на виріб.

Закривається ключниця на блискавку. Усередині є шкіряний «язичок» з колечком, до якого можна пристебнути ключі. Також є ремінець, який дозволить носити ключницю на зап'ясті.

Червона ключниця 3.1 Тубус XL входить в колекцію «Geometry».

Подивившись навколо себе, ви здивуєтеся, скільки ліній і строгих форм нас оточує. Ми живемо в цій геометричній ері. Кола, квадрати, еліпси зустрічаються буквально на кожному кроці, неважливо на вулиці ви перебуваєте або в приміщенні.

І ми особливим чином вирішили влитися в таку дійсність, створивши колекцію з промовистою назвою «Geometry». «Geometry» - це вироби, що відрізняються призначенням, формою і колірним рішенням. Серед них ви знайдете безсмертну класику і неприборкану феєрію модерна.Тільки краса ліній, чіткість форми і стиль.

Надихайтеся з нами!

Гарантія на виріб - 3 роки з моменту покупки.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розмір18*5 см
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра - флотар
Країна виробникУкраїна
Упаковкакрафтова коробка

Напишіть відгук

Жіноча шкіряна ключниця 3.1 Тубус XL червона
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: