Шкіряний жіночої кард-кейс 3.0 чорний з мандалою картинка, зображення, фото
Шкіряний жіночої кард-кейс 3.0 чорний з мандалою картинка, зображення, фото
Шкіряний жіночої кард-кейс 3.0 чорний з мандалою картинка, зображення, фото Шкіряний жіночої кард-кейс 3.0 чорний з мандалою картинка, зображення, фото Шкіряний жіночої кард-кейс 3.0 чорний з мандалою картинка, зображення, фото Шкіряний жіночої кард-кейс 3.0 чорний з мандалою картинка, зображення, фото Шкіряний жіночої кард-кейс 3.0 чорний з мандалою картинка, зображення, фото Шкіряний жіночої кард-кейс 3.0 чорний з мандалою картинка, зображення, фото

Шкіряний жіночої кард-кейс 3.0 чорний з мандалою

54254

486,00 грн

- +

 
Детальніше

Шукаєте аксесуар для карток? Придивіться до кард-кейсу 3.0 - ідеально підійде діловим людям для зберігання візиток партнерів і підрядників, а любителям покупок - дисконтних карт. Адже трапляється, що потрібна візитка втрачається, а дисконтна карта залишається вдома в найважливіший момент - коли Ви готові оплачувати покупку на касі. Набагато практичніше, коли картки і візитки розміщені на своєму місці - в кард-кейсі 3.0 від майстерні BlankNote.

Розмір кард - кейса 10,5 х 8 см і він легко розміститься в дамській сумці або робочому портфелі і стане надійним хоронителем для 20-40 карток.

Приділяйте увагу дрібницям, а майстерня BlankNote простежить за тим, щоб жодна дрібниця не була втрачена.

Гарантія на кард-кейс - з моменту покупки 3 роки

УВАГА! Вироблення даної шкіри передбачає природне появлення на ній подряпин і потертостей в ході використання! Від цього виріб стає більш індивідуальним і приємним, це оцінять справжні шанувальники вінтажного стилю :) А так же перший час шкіра може фарбуватися при сильному терті об інші предмети - це особливість її вичинки, поступово цей ефект зменшується, шкіра полірується і набуває трохи глянцевий ефект.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розмір10,5x8 см
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра Crazy Horse
Країна виробникУкраїна
Гарантія3 роки
ЗастібкаКнопка
Комплектаціякард-кейс, гарантійний талон
Упаковкакрафтова коробка

Напишіть відгук

Шкіряний жіночої кард-кейс 3.0 чорний з мандалою
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: