Обкладинка для водійських прав і посвідчення шкіряна Shvigel 13964 Темно-коричнева картинка, зображення, фото
Обкладинка для водійських прав і посвідчення шкіряна Shvigel 13964 Темно-коричнева картинка, зображення, фото
Обкладинка для водійських прав і посвідчення шкіряна Shvigel 13964 Темно-коричнева картинка, зображення, фото Обкладинка для водійських прав і посвідчення шкіряна Shvigel 13964 Темно-коричнева картинка, зображення, фото Обкладинка для водійських прав і посвідчення шкіряна Shvigel 13964 Темно-коричнева картинка, зображення, фото Обкладинка для водійських прав і посвідчення шкіряна Shvigel 13964 Темно-коричнева картинка, зображення, фото Обкладинка для водійських прав і посвідчення шкіряна Shvigel 13964 Темно-коричнева картинка, зображення, фото Обкладинка для водійських прав і посвідчення шкіряна Shvigel 13964 Темно-коричнева картинка, зображення, фото Обкладинка для водійських прав і посвідчення шкіряна Shvigel 13964 Темно-коричнева картинка, зображення, фото Обкладинка для водійських прав і посвідчення шкіряна Shvigel 13964 Темно-коричнева картинка, зображення, фото

Обкладинка для водійських прав і посвідчення шкіряна Shvigel 13964 Темно-коричнева

65537

420,00 грн

- +

 
Детальніше

Матеріал: натуральна матова шкіра;
Розміри (ШхВ, см): 10х7;
Колір: темно-коричневий;
Країна виробник: Україна.

Компактна і практична обкладинка для водійських прав або посвідчення з натуральної винтажної шкіри. Даний тип шкіри особливо популярний серед наших клієнтів за свій зовнішній вигляд. Згодом, аксесуари з такої шкіри набувають потертості і подряпини, які надають їм ефекту старовини "ретро" стилю.
Для виготовлення застосовується виключно високоякісні матеріали і фурнітура. Аксесуар має два внутрішніх слота під прозорою плівкою. Обкладинка стане чудовим подарунком для ваших близьких.

 
Характеристики
БрендSHVIGEL
Страна производительУкраина
Размеры (см)10х7
ИконкиSpring Sale
Страна происхождения ТМУкраина
BESTSELLER11
ЦветКоричневий
МатериалНатуральная кожа
ПолУнисекс
Тип застежкиБез застежки
РазмерМаленькие
ОсобенностиДля водительского

Напишіть відгук

Обкладинка для водійських прав і посвідчення шкіряна Shvigel 13964 Темно-коричнева
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: