Валіза Snowball 94103 Mini сіра картинка, зображення, фото
Валіза Snowball 94103 Mini сіра картинка, зображення, фото
Валіза Snowball 94103 Mini сіра картинка, зображення, фото Валіза Snowball 94103 Mini сіра картинка, зображення, фото Валіза Snowball 94103 Mini сіра картинка, зображення, фото Валіза Snowball 94103 Mini сіра картинка, зображення, фото Валіза Snowball 94103 Mini сіра картинка, зображення, фото Валіза Snowball 94103 Mini сіра картинка, зображення, фото Валіза Snowball 94103 Mini сіра картинка, зображення, фото

Валіза Snowball 94103 Mini сіра

29614

2470,00 грн

Товар у наявності

- +

 
Детальніше

Сучасні за формою і дизайну валізи Snowball з колекції Pylene Robust виготовлені з високоякісного поліпропілену, матеріалу, який поєднує в собі максимальну легкість і надзвичайну стійкість, що у випадку удару або падіння запобіжить його поломку. Багаторічний досвід виробництва валіз, а також увага до деталей і ретельність виконання гарантують, що валізи Snowball будуть супроводжувати клієнтів у багатьох поїздках. Крім того, кодовий замок TSA подбає про безпеку.

Ретельно продуманий інтер'єр валізи забезпечує зручну упаковку та акуратную транспортування Ваших речей в дорозі. Валіза закривається на водонепроникну блискавку. Два просторих відділення мають перегородку з матеріалу на блискавці з одного боку і спеціальні ремені для фіксації багажу з іншого. Додаткові кишені на блискавці в підкладці.

Сучасна колекція багажу Snowball Robust з оригінальним дизайном і яскравими квітами підкреслить ваш неповторний образ. Незалежно від того, чи виберете ви сміливий колір, класичний чорний або темно-синій, він завжди буде виглядати особливим.

 
Характеристики
МатеріалПоліпропілен
КолірСірий
Вага2,1 кг
ВиробникSnowball (Франція)
Кількість коліс4
РозмірМалий
Зовнішні габарити55х38х20 см

Напишіть відгук

Валіза Snowball 94103 Mini сіра
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 6 товарів зі знижкою: