Валіза Wings PP08 Maxi чорна картинка, зображення, фото
Валіза Wings PP08 Maxi чорна картинка, зображення, фото
Валіза Wings PP08 Maxi чорна картинка, зображення, фото Валіза Wings PP08 Maxi чорна картинка, зображення, фото Валіза Wings PP08 Maxi чорна картинка, зображення, фото Валіза Wings PP08 Maxi чорна картинка, зображення, фото

Валіза Wings PP08 Maxi чорна

29768

3544,09 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Wings PP-08 HERON доповнює нашу розкішну колекцію валіз STRONG, які виготовлені зі спеціального, легкого і стійкого до пошкоджень матеріалу - поліпропілену.

Поліпропілен забезпечує виняткову довговічність наших валіз. Це матеріал, який дуже часто використовується при виробництві якісних валіз. Валізи з цього матеріалу тверді, мають дуже високу стійкість до механічних пошкоджень, тобто тріщинах, вм'ятин і навіть порізів. Крім того, вони навіть більш стійкі до вологи і температури, ніж валізи з АБС-пластика.

Крім міцного матеріалу, чемодан закривається шифрувальним замком TSA, вбудованим в чемодан. Використання цього типу замка дозволяє митним службам швидко відкривати і закривати багаж, не пошкодивши його, і це можливо завдяки використанню спеціального ключа, яким володіють відповідні служби. Наприклад, блокування TSA потрібно при поїздках в США, Канаду, Японію, Бразилію чи Австралію.

Найбільший чемодан - відмінний вибір для самих довгих подорожей. Завдяки матеріалу, з якого він виготовлений, і оснащеному відповідним замком, він ідеально підходить в якості зареєстрованого багажу навіть для самого тривалого перельоту. Завдяки великим розмірам в нього легко поміститься вся необхідна одяг, косметика і взуття. Поділ відділень всередині валізи полегшує упаковку і сортування речей.

До кожного валізи ми прикріплюємо кришку, щоб ви могли довше насолоджуватися бездоганним зовнішнім виглядом коханого валізи.

 
Характеристики
МатеріалПоліпропілен
КолірЧорний
Вага4.8 кг
ВиробникWings (Польща)
Кількість коліс4
РозмірБольшой
Місткість112 л
Зовнішні габарити74,2x49,5x31 см

Напишіть відгук

Валіза Wings PP08 Maxi чорна
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 6 товарів зі знижкою: