Рюкзак з однією лямкою Mark Ryden Crypto MR7039 та кодовим замком картинка, зображення, фото
Рюкзак з однією лямкою Mark Ryden Crypto MR7039 та кодовим замком картинка, зображення, фото
Рюкзак з однією лямкою Mark Ryden Crypto MR7039 та кодовим замком картинка, зображення, фото Рюкзак з однією лямкою Mark Ryden Crypto MR7039 та кодовим замком картинка, зображення, фото Рюкзак з однією лямкою Mark Ryden Crypto MR7039 та кодовим замком картинка, зображення, фото Рюкзак з однією лямкою Mark Ryden Crypto MR7039 та кодовим замком картинка, зображення, фото Рюкзак з однією лямкою Mark Ryden Crypto MR7039 та кодовим замком картинка, зображення, фото Рюкзак з однією лямкою Mark Ryden Crypto MR7039 та кодовим замком картинка, зображення, фото

Рюкзак з однією лямкою Mark Ryden Crypto MR7039 та кодовим замком

60902

1349,00 грн

- +

 
Детальніше

Crypto - Суперкомпактний Рюкзак з Унікальним Дизайном

Погляньте на майбутнє у світлі інновацій – рюкзак Crypto, компактний аксесуар, який стане вашим найкращим спутником поза дому. Хоча він може не бути таким об'ємним, як його повнорозмірний аналог, він забезпечить вам необхідний простір, визволяючи ваші руки та дозволяючи вам залишатися легкими та мобільними, з усіма необхідними речами на відстані витягу руки.

Crypto легко вміщує ваш планшет, пауербанк, блокнот, гаманець, смартфон, футляр для окулярів, пляшечку з водою та інші необхідні речі, всі цінності захищені від небажаних дотримачів завдяки кодовому замку.

Ця чоловіча сумка на одне плече виготовлена із міцного, приємного на дотик та абсолютно водонепроникного вінілу. З верхньою зовнішньою кишенею, потайною кишенею на спинці для цінних речей і невеликою кишенею на лямці для дрібниць, Crypto надає необхідну організацію. Лямку можна фіксувати на будь-яку зручну сторону, дозволяючи вам носити сумку на плечі, грудях або спині.

Завдяки підкладці з повітряною мембраною на лямці та спинці, сумка не тільки не буде парити влітку, але і не сповзатиме з куртки в холодну пору року. Цей рюкзак вражає не лише своєю функціональністю, а й мінімалістичним та стильним дизайном. Він ідеально підійде під будь-який образ, дозволяючи вам відчувати себе комфортно під час навчання, роботи, на електроскутері, прогулянках в парку або подорожах.

 
Характеристики
Матеріалвінил
КолірЧорний
РозмірМалий
Вага0.6 кг
Місткість8.5 л
Зовнішні габарити30 х 22 х 13 см

Напишіть відгук

Рюкзак з однією лямкою Mark Ryden Crypto MR7039 та кодовим замком
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: