Валіза Wings 1708 Midi сіра 2 колесна картинка, зображення, фото
Валіза Wings 1708 Midi сіра 2 колесна картинка, зображення, фото
Валіза Wings 1708 Midi сіра 2 колесна картинка, зображення, фото Валіза Wings 1708 Midi сіра 2 колесна картинка, зображення, фото Валіза Wings 1708 Midi сіра 2 колесна картинка, зображення, фото

Валіза Wings 1708 Midi сіра 2 колесна

2423

2358,17 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Опис сірої валізи Wings 1708 Midi з двома колесами

Середня польська дорожня валіза на двох колесах Wings (Вінгс) зроблена з надійного і міцного синтетичного тканинного матеріалу - поліестер марки 600D. Цей матеріал легкий, зносостійкий, еластичний, не промокає. Металевий каркас додає жорстку форму валізи - ви можете не боятися його максимально навантажити.

Її корпус оснащений чотирма незалежними міцними поліуретановими колесами з можливістю повороту навколо своєї осі на 360 градусів. Це дозволяє власнику котити валізу практично без особливих зусиль і не відчувати важкості на руки. Легкому пересуванню сприяє і зручна телескопічна ручка (тролі-система) з можливістю фіксації в двох положеннях.

Дорожня валіза для подорожей має дві надійні ручки (зверху і збоку) для перенесення його в вертикальному або горизонтальному положеннях. Її можна поставити як у вертикальному так і горизонтальному положенні - для цього є пластикові ніжки внизу і збоку валізи.

Велика кількість кишень і внутрішніх відділень дозволяє комфортно розмістити різні групи речей окремо один від одного - це і два великих зовнішніх кишень з окремими блискавками на передній стороні валізи і внутрішню кишеню з міцної сітки. І, звичайно ж, основне містке відділення, яке має спеціальні ремінці для фіксації багажу. А якщо раптом щось не влізло, ви завжди можете скористатися розширенням до 5 см і збільшити обсяг вашої валізи.

Для захисту вашого багажу, валізи Wings (Вінгс) оснащені вбудованим кодовим замком. Блискавки, що закривають основне відділення, мають спеціальні «собачки», які заходять в кодовий замок.

Специфікація 2-х колесної сірої валізи Wings 1708 Midi:

Найкращий матеріал - CODURA 600D - найбільш міцний на ринку
2 підшипники з суміші (гума + гума)
Водонепроникний і стійкий матеріал
Зашифрований замок 000
Два просторі зовнішні кишені
Можливість розширення чемодана до 5 см
Дворівнева телескопічна ручка
Дюралюмін, міцна рамка, вбудована в валізу
Внутрішні ремені для закріплення багажу
Дані зовнішні виміри включають всі елементи, що виступають поза корпусом валізу

 
Характеристики
МатеріалТканина
Вага3,3 кг
КолірСірий
Кількість коліс2
РозмірСередній
ВиробникWings (Польща)
Колекція1708
Місткість73 л
Зовнішні габарити66x41x27 см

Напишіть відгук

Валіза Wings 1708 Midi сіра 2 колесна
Напишіть відгук
 
Відгуки(1)
2019-11-04
Хороший чемодан

Свободно вмещает в себя очень много вещей и обуви. Каркас действительно жесткий, поэтому, при полной загруженности, чемодан не теряет свою форму. Колеса не прогибаются под каким угодно весом чемодана, поэтому легко скользят на любой поверхности. Длину ручки можно подстраивать под человеческий рост и даже складывать. Для такой цены просто отлично!

  • Цей коментар справді був для Вас корисним
  • (0) (0)

Написати свій відгук!

Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: