Валіза Decent Air 6155 Midi синя картинка, зображення, фото
Валіза Decent Air 6155 Midi синя картинка, зображення, фото
Валіза Decent Air 6155 Midi синя картинка, зображення, фото Валіза Decent Air 6155 Midi синя картинка, зображення, фото Валіза Decent Air 6155 Midi синя картинка, зображення, фото

Валіза Decent Air 6155 Midi синя

2903

2001,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Валіза Decent Air 6155 Midi синя на 2-х колесах.


Бюджетна валіза торгової марки Decent - європейська якість за доступною ціною. Виготовлений з поліестеру, особливо міцного синтетичного тканинного матеріалу. Відмінними характеристиками якого є легкість, зносостійкість, еластичність, непромокаемість. Внутрішній каркас надає жорсткої форми валізі - ви можете не боятися його перенавантажити. Валіза цієї моделі для надійності оснащена двома великими міцними колесами. Це дозволяє власнику пересувати валізу практично по будь-якій поверхні без ризику поломки коліс і без особливих зусиль. Легкому пересуванню сприяє і зручна телескопічна ручка (тролі-система).
Усередині - одне велике основне відділення з ременями фіксації багажу, одне відділення на блискавці у вигляді великої кишені, є можливість збільшення обсягу валізи на 5 см. За рахунок кругової застібки-блискавки, розташованої на передній панелі валізи. Також на передній панелі валізи є кишеня для дрібниць або документов.Сверху і збоку валізи розташовані ручки для перенесення в вертикальному або горизонтальному положеннях. На бічній стороні валізи маленькі ніжки для захисту і стійкості валізи в горизонтальному положенні.

 
Характеристики
МатеріалТканина
КолірСиній
РозмірСередній
Кількість коліс2
ВиробникDecent
Вага3 кг
Місткість73 л
Зовнішні габарити62x41x29 см

Напишіть відгук

Валіза Decent Air 6155 Midi синя
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: