Валіза Madisson 32303 Maxi Samui шампань картинка, зображення, фото
Валіза Madisson 32303 Maxi Samui шампань картинка, зображення, фото
Валіза Madisson 32303 Maxi Samui шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 32303 Maxi Samui шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 32303 Maxi Samui шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 32303 Maxi Samui шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 32303 Maxi Samui шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 32303 Maxi Samui шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 32303 Maxi Samui шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 32303 Maxi Samui шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 32303 Maxi Samui шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 32303 Maxi Samui шампань картинка, зображення, фото

Валіза Madisson 32303 Maxi Samui шампань

48151

1990,00 грн

- +

 
Детальніше

Валіза Madisson Samui довжиною 75 см під сучасним рельєфним корпусом має об'єм понад 105 літрів та ідеально підходить для перевезення всіх речей, які вам потрібні для літньої відпустки. Ще одна його перевага, важлива при подорожі літаком: незважаючи на велику місткість, він має помітну легкість завдяки виготовленню з АБС-пластику. Його дуже просте, але функціональне внутрішнє планування полегшує підготовку до відправлення, а плавна система буксирування дозволяє легко переміщати весь вміст. Щоб вписатися в обмежений бюджет відпустки, він має дуже доступну ціну.

Все необхідне для тривалого проживання розміщено у великій валізі Madisson Samui, акуратно розміщеній у двох відділеннях із внутрішньою підкладкою. Одяг утримується дома незалежно від руху під час подорожі завдяки двом еластичним ременям, закріпленим однією з них. Більш об'ємні предмети (несесер та аптечка, аксесуари для відпочинку, пари взуття тощо) утримуються в іншому відділенні за допомогою лотка на блискавці. Має велику кишеню з сітчастою стінкою, що дозволяє безпечно зберігати делікатну білизну.

Валіза Madisson Samui забезпечить комфортну подорож. Чотири різноспрямовані колеса плавно ковзають і забезпечують більшу свободу пересування. Його двотрубна ручка може бути зафіксована у кількох положеннях, щоб адаптуватися до зростання користувача. Для полегшення перенесення в руках, яка іноді необхідна (перелізти через перешкоду, піднятися сходами або витягти валізу з багажної стрічки), її верхня та бічні ручки посилені м'яким пластиком. Відсутність ризику подряпати корпус під час розміщення валізи на землі завдяки посиленню бічного захисту. Нарешті, ми запобігаємо крадіжці, застібаючи блискавку або за допомогою кодового замка, або вставивши навісний замок (не входить у комплект поставки) перфоровані бігунки.

 
Характеристики
МатеріалABS пластик
КолірШампань
Країна походженняФранція
МеханізмБлискавка
Для когоУнисекс
ФормаВертикальна
РозмірВеликий
Кількість коліс4
ВиробникMadisson (Франція)
Вага4 кг
Місткість105 л
Зовнішні габарити75 х 50 х 28 см

Напишіть відгук

Валіза Madisson 32303 Maxi Samui шампань
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: