Валіза Madisson 36820U картинка, зображення, фото
Валіза Madisson 36820U картинка, зображення, фото
Валіза Madisson 36820U картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820U картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820U картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820U картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820U картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820U картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820U картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820U картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820U картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820U картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820U картинка, зображення, фото

Валіза Madisson 36820U

48661

2398,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Валіза Madisson Spring довжиною 55 см не залишиться непоміченою завдяки веселому, яскравому принту із зображенням квітів та метеликів. Це ідеальний багаж для мандрівників, які регулярно відправляються у відпустку на кілька днів та шукають багаж з індивідуальним стилем, далеко від звичайних строгих кольорових покриттів. Естетика – не єдина його перевага: компанія також приділяє особливу увагу комфорту завдяки легкому корпусу з АБС-пластику та полікарбонату, а також рідинній системі буксирування, а також практичності завдяки формату, сумісному із стандартами салонів усіх авіакомпаній (Air France, Ryanair, EasyJet). його просте та функціональне планування. Нарешті, він нарешті спокушає своєю дуже доступною ціною.

Два відділення валізи Madisson Spring ретельно продумані та призначені для одягу, а інше – для більш важких та громіздких предметів, таких як косметичка, взуття та аксесуари для відпочинку. Перші поміщаються під два еластичні ремені, які не дозволяють їм розкладатися під час поїздки. Останні утримуються дома гнучкою панеллю на блискавки. Велика кишеня з сітчастою стінкою відведена для нижньої білизни та дрібних аксесуарів, які можуть загубитися у валізі.

Валіза для ручної поклажі Madisson Spring оснащена чотирма подвійними колесами, які можуть обертатися на 360°, що забезпечує плавне ковзання, а також багатопозиційним візком, який регулюється під зростання користувача. Він також оснащений ергономічною ручкою для перенесення в руці: вона розташована у верхній частині валізи та посилена м'яким пластиком для приємного захоплення. Нарешті, для відлякування кишенькових злодіїв блискавку замикає кодовий замок, який можна доповнити навісним замком (не входить у комплект поставки), що вставляється в перфорацію повзунків.

 
Характеристики
МатеріалПоликарбонат
КолірМультиколір
ВиробникMadisson (Франція)
РозмірМаленький
Вага2,7 кг
Кількість коліс4
ФормаВертикальна
Вид виробуВаліза
МеханізмБлискавка
Популярні фільтриТвердий корпус
Країна походженняФранція
Для когоУнисекс
Місткість35 л
Зовнішні габарити55х35х20 см

Напишіть відгук

Валіза Madisson 36820U
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: