Жіноча шкіряна монетниця з клапаном 1.0 зелена картинка, зображення, фото
Жіноча шкіряна монетниця з клапаном 1.0 зелена картинка, зображення, фото
Жіноча шкіряна монетниця з клапаном 1.0 зелена картинка, зображення, фото Жіноча шкіряна монетниця з клапаном 1.0 зелена картинка, зображення, фото Жіноча шкіряна монетниця з клапаном 1.0 зелена картинка, зображення, фото Жіноча шкіряна монетниця з клапаном 1.0 зелена картинка, зображення, фото Жіноча шкіряна монетниця з клапаном 1.0 зелена картинка, зображення, фото Жіноча шкіряна монетниця з клапаном 1.0 зелена картинка, зображення, фото Жіноча шкіряна монетниця з клапаном 1.0 зелена картинка, зображення, фото

Жіноча шкіряна монетниця з клапаном 1.0 зелена

54694

480,00 грн

- +

 
Детальніше

Монетниця з клапаном 1.0 виготовлена ​​з високоякісної натуральної шкіри краст. Всі рядки шиються тільки вручну. Такий варіант поєднання ручної праці і натуральних матеріалів дозволяє отримувати вироби високої якості.

Монетниця - спеціальний гаманець для дрібниць. Призначений аксесуар для зберігання і перенесення монет та інших дрібних предметів. Наша монетниця також має кишеню для карток і візиток. Закривається аксесуар на металеву кнопку. При необхідності монетницю можна пристебнути до карабіна, так як вона має спеціальне кріплення.

Стильний і практичний аксесуар може стати хорошим подарунком для друзів і близьких. І зверніть увагу, що монетниця вже упакована в крафтову коробку.

Гарантія на виріб - 3 роки з моменту покупки

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розмір10х7х2 см
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра Краст
Країна виробникУкраїна
Упаковкакрафтова коробка

Напишіть відгук

Жіноча шкіряна монетниця з клапаном 1.0 зелена
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: